ContactUw productie- en verpakkingsproces optimaliseren? De experten van BRP zoeken naar de meest performante oplossing op maat van uw onderneming. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand invulformulier.


Contacteer BRP Bulk & Pack

Wenst u het productieproces van uw onderneming te optimaliseren?
Contacteer BRP Bulk & Pack telefonisch, via mail of vul onderstaand contactformulier in.


Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Gelieve opnieuw te proberen. Uw bericht is niet verzonden.


E-mail

Adres

Vaartkant 3, B-9991 Adegemn

Telefoonnummer

Maak kennis met het BRP sales team.DIMITRI BAETEN

ZAAKVOERDER


'Klanten zijn experts in hun producten, wij vullen deze expertise aan met de juiste machines.'
Dimitri Baeten is verantwoordelijk voor regio Vlaanderen en Nederland. Hij is gepassioneerd door bulk material handling-en verpakkingssystemen en met meer dan 20 jaar ervaring op de teller beschikt hij over een uitgebreide kennisbagage waardoor hij klanten volledig kan ontzorgen bij het uitwerken van turn-key installaties.

PIETER MARKEY

SALES ENGINEER


'Met een gevulde carrière in poeders- en bulkmaterialen en een uitgebreide productkennis adviseer ik mijn klanten in de optimalisatie van hun processen.'
Pieter Markey is actief in de regio's Brussel, Wallonië en Luxemburg. Hij heeft een rijkelijk gevulde carrière in de handling van poeders en bulkmaterialen. Hij bouwde een diepgaande productkennis op die hem toelaat maatadvies te verlenen aan klanten uit elke industrietak bij het optimaliseren van hun industriële processen.