Partners

Als leverancier en systeemintegrator biedt BRP Bulk & Pack totaaloplossingen voor al uw industriële doseer-, meng-, transport-en verpakkingsactiviteiten. Naast de implementatie van stand-alone installaties beschikken wij ook over een buitengewone expertise in het uitwerken van volledige turnkeyprojecten. Hiervoor doen we beroep op vier zorgvuldig geselecteerde, vaste partners. Deze bieden elk een brede waaier aan industriële toepassingen aan. Dankzij onze jarenlange samenwerking kunnen wij u steevast de beste prijs-kwaliteitsgarantie bieden.

PALAMATIC


Deze Franse producent ontwikkelt o.a. vul- en losinstallaties voor big bags. Wij bieden u een brede waaier aan uit hun aanbod van o.a Big Bag vulstations, pneumatisch transportsystemen en automatische zaksnij-installaties.

PERMIX


PerMix is een Israelisch-Chinese samenwerkingsverband dat gespecialiseerd is in mixers en menginstallaties voor een verscheidenheid aan industrieën waaronder de voeding-, chemie-en farmasector.

STATEC BINDER


Deze Oostenrijkse fabrikant produceert ondermeer opzakinstallaties, Big Bag vulsystemen, ontstapelaars en palletizers. De onderneming is tevens marktleider op het gebied van installaties voor openmondzakken.

MEYLAND


Deze Belgische partner heeft een jarenlange expertise in het fabriceren van interne transportsystemen zoals transportbanden, elevatoren, kettingtransporteurs, etc.

OZB


Ozbekoglu is een vooraanstaand Turks producent en wereldwijd leverancier van betaalbare uitrustingen voor bulkmateriaal. Hun focus ligt op industriële oplossingen voor de verwerking en het transport van stortgoederen.

Benieuwd hoe BRP uw onderneming kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.