Partners

Als leverancier en systeemintegrator biedt BRP Bulk & Pack totaaloplossingen voor al uw industriële doseer-, meng-, transport-en verpakkingsactiviteiten. Naast de implementatie van stand-alone installaties beschikken wij ook over een buitengewone expertise in het uitwerken van volledige turnkeyprojecten. Hiervoor doen we beroep op vier zorgvuldig geselecteerde, vaste partners. Deze bieden elk een brede waaier aan industriële toepassingen aan. Dankzij onze jarenlange samenwerking kunnen wij u steevast de beste prijs-kwaliteitsgarantie bieden.

Palamatic Process is een vooraanstaande ontwerper en producent van bulkverwerkingsinstallaties, poederbehandelingsapparatuur en geautomatiseerde proceslijnen.
PerMix fabriceert geavanceerde en budgetvriendelijke menginstallaties voor pasta's, vloeistoffen en poeders waaronder lintmengers, ploegmixers, conische mengers en V-blenders.
Statec-binder is de referentie op het gebied van open-mond en vorm-, vul en sluit (FFS) opzakinstallaties en hoge invoer-of gerobotiseerde palletiseerinstallaties.

Meyland is een fabrikant en installateur van interne transportsystemen voor stuk- of bulkgoederen voor o.a. chemie, meststoffen, mineralen en agrosector.


Benieuwd hoe BRP uw onderneming kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.